Yoga & Werk, Change The Spirit Intensive

Yoga & Werk, Change the Spirit Intensive!

Shift je kijk op werk voor goed en laat je inspireren voor je volgende stappen in het nieuwe jaar! The spirit van Karma Yoga does it!

img_1376
Hridaya Yoga & Werk, Change The Spirit! Intensive

Uma: “Tijdens de jaren dat ik in Mexico als karma yogi ‘gewerkt’ heb en afgelopen jaar dienstbaar ben geweest als coördinator van de Karma Yogi’s, ben ik diep geraakt door de spirit van karma yoga. De houding die ik om me heen zie en voel in mensen is zo anders dan die ik mijn hele leven heb gekend. De yoga van actie is niet zomaar vrijwilligers werk. Mensen kiezen er hier bewust voor om te leven vanuit openheid en beschikbaar te zijn voor het leven zoals het zich aandient. Door vanuit een plek van liefde en vertrouwen te leven ga je in afstemming leven met je hart en zullen je acties in lijn zijn met je diepste levensmissie en verlangens. Er voor jezelf zijn en anderen is hiervan een natuurlijke consequentie. Een uitnodiging om te leven met een open hart. Een regelrechte shift van paradigma op hoe je in het leven staat en met werk relateert! Dit inspireert mij zo, dat ik het in Nederland graag met je deel in de Change The Spirit! Intensive. Dit wil je niet missen!”

img_0961-2

Tijdens deze Intensive verdiep je je in je beweegredenen en het effect van je alledaagse acties. Je kijkt hoe je acties een manier kunnen zijn om je aandachtig te maken in het leven en je uitnodigen in het hier en nu te zijn.

We spreken over de rol die werk speelt in je dagelijks leven, vanuit de spirit van karma yoga. ‘Karma’ is de universele wet van oorzaak en gevolg. Het brengt je de inspiratie die je uitnodigt in die innerlijke plek in je hart, die verbonden is met onvoorwaardelijke liefde, compassie en ook enthousiasme & beschikbaarheid die voorstroomt vanuit het leven met een open hart.

In de spirit van karma yoga kun je bergen verzetten. Het leert je te geven en ook ontvangen en te zien hoe het leven vóór en met je werkt in liefde.

Leef jij om te werken of werk jij om te leven? Is er werkelijk een verschil 😉

Je gaat erachter komen wat je ware beweegredenen zijn en je intrinsieke spirit in je hart tot leven wekken!

Werk maakt niet gelukkig? Of toch? Wat zou jij doen als niets hoeft en alles mag? En vooral: waarom doe je wat je doet?

Thema’s:

 • Wat wil het leven van mij, in plaats van wat wil ik van het leven?
 • Wat ontvouwt er voor mij op een natuurlijke manier, als ‘ikzelf’ niet meer in de weg sta. (Liefdevol kunnen ontvangen)
 • Wei-wu-Wei – Acting without Acting. Het natuurlijke pad (Taoisme)
 • Hoe wordt ik een hart karakter, in plaats van een hard karakter?
 •  What can I give, instead of what can I gain!
 • Wat gebeurt er als ik me richt op wat ik bij kan dragen met wie ik ben, waar ik ook ben.
 • Leven met een open Hart.
 • Liefdevol kunnen geven en ontvangen.
 • De brug tussen Spiritualiteit en het dagelijks leven.

Wat betekent Karma & Karma Yoga?

Bekijk hier 1 van de afleveringen over karma yoga, gezien door het oog van het Hart, Hridaya, gegeven door collega docent, Claudiu Vaduva in Hridaya Mexico

https://youtu.be/BceKS4faG4U

Wat gaan we doen! 

 • Vrijdagavond 15 december| 19:00-22:00 uur

Hridaya Hatha Yoga sessie & korte introductie workshop over Yoga & Werk – Change the Spirit!

Hoe kunnen deze samen werken voor jou!

Kom relaxen en rusten in je hart tijdens een les Hridaya Hatha Yoga en ontvang na afloop een korte introductie workshop en introductie over de Hridaya Yoga & Werk Intensive welke plaatsvindt op zondag 7 januari en  tevens over de Hridaya Karma Yoga Hartstocht naar het nieuwe project (kasteel!) van Hridaya Yoga in la France! (Upcoming in februari 2018)

Loop van de avond:

Hridaya Yoga | 19:00-20:15h

Hart Inspiratie Circle   | 20:30-22:00h

 • Yoga & Werk, Change The Spirit Intensive | Zondag 7 januari | 09:00-16:00h

Intensieve praktische workshop over hoe yoga & werk samen kunnen werken voor jou! Laat je kijk op werk voorgoed veranderen door de Hridaya yoga filosofie, de yoga die leeft in het Hart infused met de de spirit van karma yoga! Laat het je meenemen in de wereld gezien door het oog van het hart, waar liefde van nature werkt en deuren openen als we verzachten in een hart karakter (ipv hard karakter).

Inclusief Hridaya Hatha Yoga en meditatie sessie & vega potluck lunch (iedereen neemt een vegetarisch gerechtje mee voor max 2-4 pers, kaas/eieren ok).

Bijdrage:

Vrijdag 15 dec – Hridaya Hatha Yoga plus Introductie over Yoga & Werk obv

Yoga sessie obv bewuste bijdrage (Suggestie: €7,50-€15,–)

Intro workshop Yoga & Werk – Change the Spirit GRATIS

Zondag 7 januari – Yoga & Werk, Change The Spirit Intensive: € 45,-

CALL TO ACTION 😍

Yoga & Werk Intensive: help ons het woord verspreiden en neem een partner, vriend, vriendin, moeder, vader mee! Je ontvangt dan € 20,– korting! voor jezelf of om samen te delen.*

*(Dit geldt alleen als deze persoon nog niet niet eerder bij Hridaya Hartschool geweest is en geldt niet voor Hridaya Hartschool members die elkaar al kennen van de lessen).

BOEK HIER JE PLEKJE…