Spiritual Eating Masterclass

Spiritueel Eten Masterclass incl. High-Chai

Schuif aan bij deze Inspiratie Masterclass over de spirituele zin en onzin over Eten!

“Do you believe there is someplace That makes the soul less thirsty? In that great absence you will find nothing. Be strong then, and enter into your own body. There you have a solid place for your feet. Think about it carefully! Don’t go off somewhere else. Kabir says this: Just throw away all thoughts of imaginary things, And stand firm in that which you are.” 

– Kabir

img_1280

Painting by Susan Ruiter

Hoe relateer jij met eten? Voel je je volledig vrij in wat je eet? En voelt het goed in je lijf wanneer je eet? Wat betekent eten voor jou? Kun je er rijkelijk van genieten, of is het een crime eerste klas, struggle je achter de schermen en heb je geen idee wat je ermee aan moet?

Leg het op tafel bij ons tijdens de Spiritueel Eten Masterclass!

Hier ontvang je een rijk gevulde tafel vol vega lekkers & gezonds om je vingers bij af te likken. En spreken we over de rol die Eten speelt in je leven. Hoe het een manier kan worden om te dealen met het leven. Het oncomfortabele uit de weg gaan. En niet te voelen wat er nu gebeurt.

Hoe we weer kunnen leren luisteren naar de sacred stem die verborgen ligt in hoe we omgaan met eten.

En hoe ons onbewuste eetgedrag een vingerwijzing in zich draagt voor spirituele ontwaking en een intiemere verbinding met je zelf & het leven. Een opening naar je ware natuur.

img_1043-4

Heb je ook zo’n enorme trek?

Wil je rijkelijk kunnen genieten van eten, waar en wanneer je maar wil zonder schaamte of je druk te maken over je gewicht of schuldig te voelen over jezelf?

Verlang je er naar om vrij te zijn in het lichaam, in plaats van je lichaam?

Wil je leren over echte innerlijke voeding op alle niveaus van je bewustzijn?

Wil je voorgoed voorbij gaan aan de onzin over eten en je openen voor de zin in eten?

Waar heb je echt zin in?

Ontdek het hier bij de Spiritueel Eten Masterclass op zondag 14 januari (Den-Haag).

Wat levert het op

– een verrukkelijke high Chai met diverse theetjes & lekkers

– Je ontvangt een nieuw perspectief op eten en de manier waarop we kunnen relateren met eten en ons lichaam. Een uitnodiging naar vrij eten en vrij leven IN je lichaam, niet vrij van je lichaam. 

– Ik introduceer je in de Cyclus van Zelf-Heling waarmee je jezelf een kickstart geeft naar een vrij, echt voedend en geinspireerd leven. 

– Je ontvangt een pdf (digitaal) waarmee je zelf aan de slag kunt om de inspiratie uit de Masterclass te integreren in je dagelijks leven.

– Mogelijkheid tot het winnen van gratis 1-op-1 Inner Life coachings-sessie met Uma Esmeralda, waarin je je (spirituele) vraagstukken kunt inbrengen en ze je naar huis stuurt met direct toe te passen hand-on tips. Er zijn 2 coachings-sessies te vergeven van 1 uur.

Boek nu je plek!

Er zijn max. 10 plekken beschikbaar aan tafel.

Data: Zondag 14 januari

Tijd: 11:00 – 14:00h

Bijdrage brunch € 25,–

Meer info mail Uma Esmeralda via connectopenheartedly@gmail.com
Facilitator: Uma Esmeralda

img_1197-1

Uma Esmeralda begeleidt deze Masterclass. Hridaya docente en Inner Life Coach. Grondlegster van Hridaya Hartschool. Onlangs lanceerde ze haar nieuwe programma – Spiritueel Eten, over de Spirituele Zin en Onzin over Eten! En het Being Free IN The Body Coachingstraject. Uma is werkzaam in het Hridaya Yoga Centrum te Mexico en opgeleid en geïnitieerd (RYT 500) onder de begeleiding van de gerealiseerde meditatiemeester Sahajananda, [Claudiu Trandafir]. En volgt trainingen bij Heart based coaches en estoterische meesters. Ze is mateloos gefascineerd door de wijsheid van het Hart en de magie van Stilte en komt geregeld terug naar Nederland om haar passie voor de Hridaya teachings te delen.